Hoe stel ik de e-mail in op mijn iPhone?

Maak je gebruik van onze webhosting en heb je e-mailadressen aangemaakt? Dan kan je deze instellen op je iPhone. Volg de onderstaande stappen om de e-mail in te stellen.

1. Open de app ‘Instellingen’ op de telefoon
  2. Scroll naar beneden en klik op ‘Mail, Contacten, Agenda’.
  3. Klik op ‘Nieuwe account’.
  4. Klik op ‘Anders’.
  5. Klik op ‘Voeg mailaccount toe’.
  6. – Vul bij ‘Naam’ je voor- en achternaam in.
    – Vul bij ‘E-mail’ je e-mailadres in.
    – Vul bij ‘Wachtwoord’ het wachtwoord in dat je bij het aanmaken van het e-mailadres gekozen hebt.
    – Vul bij ‘Beschrijving’ een naam in zodat je de inbox later kunt herkennen.
  7. SERVER INKOMENDE POST
    Vul bij hostnaam in: mail.(servernaam).nl
    Vul bij ‘Gebruikersnaam’ je volledige e-mailadres in.
    Het ‘Wachtwoord’ is al ingevuld. Hier hoef je niks aan te veranderen.

SERVER UITGAANDE POST
    Vul bij hostnaam in: smtp.(servernaam).nl
    Vul bij ‘Gebruikersnaam’ je volledige e-mailadres in.
    Vul bij ‘Wachtwoord’ weer het door jouw gekozen wachtwoord in.
  8. Indien er gevraagd wordt om beveiligde verbinding via SSL, kies dan voor ‘Ja’.
  9. Klik op ‘Volgende’, je hoeft verder niks aan te passen.
  10. Klik op ‘Bewaar’.