Wij zijn Hostbee

Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar.

#1 onafhankelijke hostingprovider

Hosting is overal hetzelfde. Maar het bedrijf erachter niet. Wij zijn Hostbee. Een onafhankelijke hostingprovider waar je op kan bouwen. Onafhankelijk wil zeggen: geen aandeelhouders die de koers bepalen of investeerders die het roer omgooien.

Nee, een hecht team van online specialisten die samen met jou zorgen voor online succes. Wij zorgen dat websites en webshops altijd en overal bereikbaar zijn.

Video afspelen

Focus op waar je goed in bent

Hosting kan complexe materie zijn. Daarom hebben wij onze gebruikersinterface zo makkelijk mogelijk gemaakt. Zo kan je makkelijk WordPress, Joomla of WooCommerce installeren zonder dat je aan allerlei instellingen moet gaan zitten. We loodsen je erdoor heen. En kom je er toch even niet uit? Dan zijn wij er.

Dit is gewoon Hostbee

100% onafhankelijk

In tegensteling tot de meeste hosters zit er achter ons bedrijf geen grote instantie. Geen aandeelhouders, investeerders of anderen die het roer om kunnen gooien. Wij als hecht team bepalen zelf onze koers.

Eerlijkheid & transparant

Wij houden niet van kleine lettertjes. Dat wat er staat, dat is wat je krijgt. Geen stilzwijgende verlengingen of hoge kosten achteraf. Je weet precies waar je aan toe bent. Voor beide partijen fijn.

Razendsnelle helpdesk

Hulp heb je altijd nodig op het moment dat je ergens mee bezig bent. Heb je een vraag? Dan wil je natuurlijk ook snel verder. Dat beseffen we. Daarom reageren we snel. Ook 's avonds en in het weekend.

Niet moeilijk doen

Gewoon doen is beter dan moeilijk doen. Daar houden we niet van. Daarom gaan we soms ook net een stapje verder met onze service. Alles zodat we samen blij worden.

Hoge uptime

Een website of webshop die het niet doet is niet acceptabel. Vaak kost een niet functionerende website of webshop geld. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je altijd bereikbaar bent.

Koploper met techniek

Ons team bestaat uit (jonge) ervaren mensen. We zijn ook dol op nieuwe techniek. Termen als IPv6, DNSSEC, GZIP compression en DANE zijn voor onder helemaal helder. We streven naar het hoogst haalbare.

Dit is wat anderen over ons zeggen

Janneke
via Trustpilot
Lees verder
Na een lange samenwerking als agency en webhostreseller elders, is mijn vorige provider overgenomen door een partij waar ik niet mee in zee wilde gaan. Zo ben ik tegen een advertentie aangelopen van Hostbee en ik heb geen seconde spijt gehad. Mijn klanten werden in de avond keurig overgezet op de omgeving van Hostbee. Geen enkele klant heeft iets gemerkt van de verhuizing. De snelheden en support zijn geweldig. Als agency zijn wij erg blij met deze samenwerking.
Rachel Beeks
via Trustpilot
Lees verder
Verrassend goed helemaal voor de prijs. Ik host een eigen blog zonder problemen.
Romy
via Trustpilot
Lees verder
Boven verwachting. Mijn website was enorm langzaam bij de oude host. Vandaar de overstap. De website is merkbaar sneller. Online mailomgeving is ook erg fijn.
Cornelis
via Trustpilot
Lees verder
Een fijne hosting met duidelijk introductiemail. Enig minpuntjes is misschien dat je geen telefonisch contact op kunt nemen. Maar dat kan je voor deze prijs ook niet verwachten. De kwaliteit en ondersteuning via de livechat zijn top!
Reinier
via Trustpilot
Lees verder
Voor onze lange reis naar Amerika hebben we een WordPress-blog gemaakt. WordPress stond er zo op en daarna konden we direct aan de slag. Nog nergens tegenaan gelopen. Ik kan iedereen Hostbee aanraden!
David Tweewielers
via Trustpilot
Lees verder
Met twijfel overgestapt omdat er weinig reviews waren. Geen seconde spijt gehad. Website werd gratis overgezet en alles werkt top

Jouw website of webshop veilig

Uit onderzoek is gebleken dat ruim 73.2% van de WordPress websites kwetsbaar zijn. Om te voorkomen dat jouw (WordPress) website wordt gehackt, hebben wij een proactieve malware- en virusscanner op al onze servers. Voorkomen is in dit geval zeker beter dan genezen.

Geen doorverkochte data

We hebben geen enkele afspraak met andere bedrijven. Jouw data staat veilig bij ons. Wij verkopen ook niks door. Jouw bestanden, mail en gegevens worden veilig opgeslagen volgens de strenge Europese wetgeving. Je digitale post is veilig en de inhoud wordt niet verkocht aan adverteerders.