Hoe ga ik live op mijn stream?

Ben je klaar om live te gaan met je DJ-account op Hostbee? Volg deze stappen en je kan livestreamen.

Stap 1
Log in op het Everest Cast Pro Broadcasters Panel met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2
Navigeer naar het “DJ”-gedeelte in de hoofdnavigatie. Hier wordt de DJ-beheerpagina geopend. Klik op “DJ toevoegen” en ga naar de pagina voor het toevoegen van een nieuwe DJ. Upload een DJ-afbeelding, voer de naam in, vink “Actief” aan, stel een wachtwoord in en klik op “DJ toevoegen”.

Je wordt doorgestuurd naar de DJ-beheerpagina, waar je de zojuist aangemaakte DJ-details in de lijst ziet.

Stap 3
Klik op “Bewerken” vanuit de DJ-lijst en krijg toegang tot de verbindingsparameters. Gebruik deze verbindingsparameters in je coderingssoftware.