Hoe upload ik muziek voor mijn stream?

Om muziek te uploaden die de auto-DJ afspeelt kan je onderstaande stappen volgen.

Uploaden via Everest Cast Pro

Stap 1: Log in op het Everest Cast Pro Broadcasters Panel met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2: Navigeer naar het “Afspeellijsten”-menu in de hoofdnavigatie. Hier wordt de Afspeellijstbeheerpagina geladen. Klik op het pictogram Bestand toevoegen (+). Sleep een of meerdere bestanden naar de dropzone op de pagina “Bestanden aan afspeellijst toevoegen”.

Geef de tracks even de tijd om volledig verwerkt te worden.

Uploaden via FTP

Everest Cast Pro biedt ook de mogelijkheid om verbinding te maken met je AutoDJ-server via je favoriete FTP-client, zoals het gratis Filezilla.

Stap 1: Log in op het Everest Cast Pro Broadcasters Panel met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2: Klik in het hoofdnavigatiegedeelte op “Instellingen”. Hier wordt de Instellingenpagina geladen.

Stap 3: Ga vanaf de instellingenpagina naar “Algemene instellingen” en verkrijg de FTP-hostnaam, FTP-gebruikersnaam en je hoofdwachtwoord, dat tevens fungeert als je FTP-wachtwoord voor dit configuratiescherm.

Stap 4: Verbind nu je account met de verstrekte FTP-gegevens en upload je muziek naar de server.

Stap 5: Om toegang te krijgen tot de bestanden die via FTP zijn geüpload, ga je naar het “Afspeellijsten”-menu in het hoofdnavigatiegedeelte van je uitzenderpaneel. Klik op het pictogram Bestand toevoegen (+) op de Afspeellijstbeheerpagina, en je ziet de lijst met geüploade bestanden.