Hoe maak ik een redirect in DirectAdmin?

Er zijn verschillende manieren om een redirect te maken via DirectAdmin, afhankelijk van het type redirect dat je wil maken en de manier waarop uw website is opgezet. Hieronder volgt een algemene stappenplan voor het maken van een redirect via DirectAdmin:

1. Log in op DirectAdmin met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik op het tabblad “Advanced Features” en selecteer vervolgens “Redirects” in het menu aan de linkerkant.
  3. Kies in het menu “Type” het type redirect dat u wilt maken. Er zijn verschillende opties beschikbaar, waaronder “Permanent (301)”, “Temporary (302)” en “Not Found (404)”.
  4. Voer in het veld “From” de oorspronkelijke URL in die je wil doorverwijzen. Dit is de URL die bezoekers zullen gebruiken om naar de oorspronkelijke pagina te gaan.
  5. Voer in het veld “To” de doel-URL in waar u bezoekers naartoe wilt doorverwijzen. Dit is de URL waar bezoekers terechtkomen als ze de oorspronkelijke URL bezoeken.
  6. Klik op de knop “Add” om de redirect toe te voegen.
  7. Controleer of de redirect correct werkt door de oorspronkelijke URL in een webbrowser te typen en te controleren of je wordt doorverwezen naar de doel-URL.

Als je problemen ondervindt bij het maken van een redirect via DirectAdmin, kan je het beste een livechat starten zodat wij je verder kunnen helpen..