Hostbee logo

Premium webhosting

9,99

/maand

Razendsnelle webhosting geoptimaliseerd voor WordPress, een gratis domeinnaam en gratis telefonische ondersteuning.

Kies het pakket dat bij je past

Beginner

Voor een kleine website

normaal €3,99

€1,99 p/m

Ontdekker

Voor grotere (WordPress) sites

normaal €6,99

€3,99 p/m

Enthousiast

Voor meerdere sites

normaal €11,99

€6,99 p/m

Pro

Bedrijf kritische sites & shops

normaal €19,99

€11,99 p/m

* de huidige tarieven gelden enkel voor klanten die zich aansluiten voor 30 oktober, daarna stijgen de tarieven voor nieuwe klanten.

Voor bestaande klanten blijven (ook na stijging) de bovenstaande tarieven gelden.

Webhosting in Nederland met veel extra's

Of je nou een website, webshop of blog wil beginnen. Het start allemaal met webhosting. Je bent al online vanaf € 1,99 per maand. Inclusief gratis domein en mail. Dat is een kop koffie per maand.

Onze hosting is snel en veilig. De onafhankelijke test van Internet.nl liegt er niet om. Iedere bij ons gehoste website scoort op het gebied van veiligheid 100% in de categorie website en mail.

Video afspelen

Alles-in-1 webhosting pakketten

Onze webhosting pakketten hebben alles om aan de slag gaan. Je hoeft geen extra’s af te nemen. We hebben je helemaal gedekt van A tot Z. Daarnaast stel je je pakket eenvoudig on-the-go bij.

Alles-in-1

€ 1,99

/ per maand

Webhosting made easy

Beheer je pakket en account met gemak en eenvoud. Eindeloze mogelijkheden, perfect voor starters en compleet voor experts. Van het makkelijk aanmaken van mailadressen, tot het in de puntjes wijzigen van de DNS. En hulp is om de hoek.

Hier staan we voor

Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar.

100% onafhankelijk

In tegensteling tot de meeste hosters zit er achter ons bedrijf geen grote instantie. Geen aandeelhouders, investeerders of anderen die het roer omgooien. Wij als hecht team bepalen zelf onze koers.

Eerlijkheid & transparant

Wij houden niet van kleine lettertjes. Dat wat er staat, dat is wat je krijgt. Geen stilzwijgende verlengingen of hoge kosten achteraf. Je weet precies waar je aan toe bent. Voor beide partijen fijn.

Razendsnelle helpdesk

Hulp heb je altijd nodig op het moment dat je ergens mee bezig bent. Heb je een vraag? Dan wil je ook snel verder. Dat beseffen we. Daarom reageren we snel. Ook 's avonds en in het weekend.

Niet moeilijk doen

Gewoon doen is beter dan moeilijk doen. Daar houden we niet van. Daarom gaan we soms ook net een stapje verder met onze service. Alles zodat we samen blij worden.

Hoge uptime

Een website of webshop die het niet doet is niet acceptabel. Vaak kost een niet functionerende website of webshop geld. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je altijd bereikbaar bent.

Koploper met techniek

Ons team bestaat uit ervaren mensen. We zijn ook dol op nieuwe techniek. Termen als IPv6, DNSSEC, GZIP compression en DANE zijn voor onder helemaal helder. We streven naar het hoogst haalbare.

Nog even op een rijtje

Veelgestelde vragen over onze webhosting

Webhosting is een stuk ruimte op het internet dat jij huurt om bijvoorbeeld een website op te zetten. Vergelijk het met een kantoorpand. Zodra jij webhosting aanschaft dan ontvang je van ons een leegstaand pand. Het maakt niet uit wat jouw plannen zijn, jij kan hier alles mee doen. Jouw pand heeft alleen niet ongelimiteerde ruimte. Je kan dus een pand kopen met heel veel ruimte en waar je dus veel foto’s aan de muur kunt hangen, of een lekker knus plekje waar je niet zoveel kwijt kunt.

Wil je graag advies hebben welk pakket jij nodig hebt? Neem contact met ons op via onze supportkanalen.

De afkorting CMS staat voor Content Management System. Een CMS is een online beheeromgeving voor jouw website of webshop. Joomla, WordPress en Magento zijn bekende CMS systemen. Via een CMS systeem beheer je de inhoud van jouw website of webshop.

WordPress is de meest voorkomende CMS ter wereld.

Je hebt webhosting nodig als je een eigen website of webshop online wil hebben. Deze website of webshop moet je op sterke computers zetten (servers) die dag en nacht aanstaan zodat mensen hierbij kunnen.

Hostbee heeft veel van deze servers en zorgt ervoor dat iedereen ter wereld erbij kan. 

De twee vullen elkaar precies aan. Een domeinnaam is eigenlijk jouw online thuisadres. Bijvoorbeeld: www.hostbee.nl is een domeinnaam. Maar je hebt niet veel aan alleen een thuisadres.

Je hebt ook de inhoud van het huis nodig. En dat is eigenlijk webhosting. Op een webhostingpakket staan al jouw websitebestanden, en de domeinnaam is eigenlijk het adres naar deze bestanden.

Onze servers staan in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk

Ja. Wij maken iedere dag back-ups van onze servers. Heb je een foutje gemaakt? Dan herstel je met een paar klikken een back-up.