Hostbee logo

Managed webhosting zonder zorgen

Geen zin meer in de rompeslomp en zorgen rondom updates, gehackte WordPress websites en onderhoud? Besteed het hele technische aspect uit vanaf €25,- per maand.

Een hostingpakket afgestemd op de website of webshop

Ons controlepaneel is gemaakt met snelheid en overzichtelijkheid als uitgangspunt. Maak nieuwe WordPress (staging) omgevingen aan met een klik, publiceer een website eenvoudig of verwijder een virus met een muisklik.

Daarnaast is onze hosting veilig en snel. De onafhankelijke test van Internet.nl liegt er niet om. Iedere bij ons gehoste website scoort op het gebied van veiligheid 100% in de categorie website en mail. Weg met die mailproblemen.

Meerdere websites beheren, whitelabel

Alle websites en webshops op één plek. Beheer alle projecten vanuit een duidelijke en overzichtelijke omgeving. En kom je er even niet uit? Dan staat er een supportheld van Hostbee voor je klaar.

Hulp nodig? Wij zijn er om te helpen

Met zoveel websites en webshops kan het natuurlijk gebeuren dat je ergens niet uit komt. Geen paniek. Wij zijn hier om te helpen. Dit doen we via livechat, mail of telefoon. Ook in de avonduren en weekenden. Samen groeien is het mooiste.

Brons Partner

Ruimte voor 3 website

€ 24,99 p/m

Zilver Partner

Ruimte voor 15 websites

€ 65,99 p/m

Goud Partner

Ruimte voor 25 websites

€ 99,99 p/m

Platinum Partner

Onbeperkt aantal websites

Volledig op maat

Hier staan we voor

Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar.

100% onafhankelijk

In tegensteling tot de meeste hosters zit er achter ons bedrijf geen grote instantie. Geen aandeelhouders, investeerders of anderen die het roer om kunnen gooien. Wij als hecht team bepalen zelf onze koers.

Eerlijkheid & transparant

Wij houden niet van kleine lettertjes. Dat wat er staat, dat is wat je krijgt. Geen stilzwijgende verlengingen of hoge kosten achteraf. Je weet precies waar je aan toe bent. Voor beide partijen fijn.

Razendsnelle helpdesk

Hulp heb je altijd nodig op het moment dat je ergens mee bezig bent. Heb je een vraag? Dan wil je natuurlijk ook snel verder. Dat beseffen we. Daarom reageren we snel. Ook 's avonds en in het weekend.

Niet moeilijk doen

Gewoon doen is beter dan moeilijk doen. Daar houden we niet van. Daarom gaan we soms ook net een stapje verder met onze service. Alles zodat we samen blij worden.

Hoge uptime

Een website of webshop die het niet doet is niet acceptabel. Vaak kost een niet functionerende website of webshop geld. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je altijd bereikbaar bent.

Koploper met techniek

Ons team bestaat uit (jonge) ervaren mensen. We zijn ook dol op nieuwe techniek. Termen als IPv6, DNSSEC, GZIP compression en DANE zijn voor onder helemaal helder. We streven naar het hoogst haalbare.

Managed webhosting aanvragen