Groene hosting

Hostbee gebruikt energie uit hernieuwbare bronnen om de servers in haar datacenters van stroom te voorzien.

Verantwoordelijkheid nemen voor het milieu betekent dat we steeds meer moeten overschakelen naar energie uit hernieuwbare bronnen. Bij Hostbee halen we onze energie uit zulke bronnen om onze servers in de datacenters van stroom te voorzien. Wij werken enkel samen met datacenters die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid.

Energie uit waterkracht
In onze datacentra gebruiken we bij Hostbee energie die we uit waterkracht halen. De energieleverancier van onze datacenters een gecertificeerd bedrijf dat groene energie opwekt uit 100% koolstofdioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht. 

Energie uit wind en waterkracht
In sommige van onze datacenters maken we gebruik van energie van wind- en waterkracht voor al onze energiebehoeften.

Energiezuinige hardware
Bij Hostbee nemen we al jaren investeringsbeslissingen op basis van energie-efficiëntie. Het energiegebruik van onze hardware- en netwerkcomponenten wordt intern gemeten en is een essentieel criterium bij de keuze van deze componenten.

Kies Hostbee met een gerust hart
Bij Hostbee willen we met deze maatregelen het energiezuinige gebruik van het internet stimuleren. Wij, bij Hostbee, nemen het grootste deel van de bijbehorende kosten op ons, zodat we de prijzen laag kunnen houden voor onze klanten. Kies samen met Hostbee voor een schonere toekomst!

Start vandaag nog met onze stream hosting.

Met een paar klikken lanceer je jouw radiostation of audiostream op onze stream servers.