Hosting + Mail + Gratis domein

1,99

/maand

Krijg een gratis domeinnaam, levenslange SSL en DDoS bescherming voor €1,99/mnd bij een abonnement van 12 maanden.

dagen
uren
minuten
seconden

* Na 30 september gaan de prijzen voor nieuwe klanten omhoog

Alles-in-1 webhosting pakketten

Onze webhosting pakketten hebben alles om aan de slag gaan. Je hoeft geen extra’s af te nemen. We hebben je helemaal gedekt van A tot Z. Daarnaast stel je je pakket eenvoudig on-the-go bij.

Alles-in-1

€ 1,99

/ per maand

Onze webhosting is inclusief

Wij zijn Hostbee, de nieuwste hostingpartij!

Als provider van hosting, domeinnamen en zakelijke e-mail zijn we al jaren bezig om particulieren, zzp’ers, verenigingen, het MKB en meer online bereikbaar te maken. Voorheen deden wij dit als onderdeel van een marketingbureau. Sinds maart 2022 zijn wij de nieuwste hostingprovider.

Webhosting complex? Niet bij ons

Webhosting komt vaak gepaard met allerlei termen. Maar niet bij ons. We noemen het wel, en we laten ook graag weten hoe alles in elkaar steekt. Maar onze interface waarin je jouw websites beheert is makkelijk. Geen toeters en bellen.

Snelheid? Dat is onze tweede naam

Toch wat technische termen. Met HTTP/2, HTTP/3 (Quic) en IPv6, PHP8, GZIP compression, nVME storage (6x sneller dan SSD) en een realtime malwarescanner is jouw website of webshop snel. Echt heel snel.

Kom je er bij?

Wij hopen dat we je onze filosofie uit hebben kunnen leggen. We zijn een jong en onafhankelijk team van hosting specialisten, klaar om jou online op weg te helpen. Heb je toch nog vragen? Dan zijn wij er om je te helpen.