beoordeeld met 4,3/5,0

Compleetste stream pakket van NL!

Betrouwbare stream hosting in Nederland. Inclusief SSL, webplayer en verzoeksysteem. Tijdelijk inclusief een gratis domeinnaam. Binnen 60 seconden online.

Stream hosting in Nederland

Compleet

De perfecte basis voor streamen

normaal €14,99

€7,99 p/m

Eerste maand gratis met actiecode 'gratismaand'

Maximaal

Voor stations tot en met 75 luisterslots

normaal €17,99

€9,99 p/m

Eerste maand gratis met actiecode 'gratismaand'

Extreem

Voor stations die meer capaciteit willen

normaal €32,99

€15,99 p/m

Eerste maand gratis met actiecode 'gratismaand'

Webhosting + stream hosting + Buma en Sena

Ben je zoekende naar een alles-in-één oplossing voor je radiostation? Wij bieden een voordelig pakket aan. Je krijgt van ons een domeinnaam, webhosting, een website én een streamserver inclusief muziekrechten. Kies een template, lever je gegevens aan en ga binnen een paar klikken live.

€ 75,- per maand all-in

Wil je onze stream hosting gratis proberen?

Wil je zelf een audio- of radiostream opzetten? Probeer nu 30 dagen lang kosteloos een stream server. Maak het jouw luisteraars eenvoudig om te verbinden en mee te luisteren, compleet met een geavanceerde auto-DJ. Begin direct met het opzetten van je stream.

Alles-in-1 stream pakketten

Onze stream pakketten hebben alles om aan de slag gaan. Je hoeft geen extra’s af te nemen. We hebben je helemaal gedekt van A tot Z. Daarnaast stel je je pakket eenvoudig on-the-go bij.

Stream hosting

€ 7,99

/ per maand

Stream hosting maar dan compleet

Met een stream server van Hostbee stream je eenvoudig via ons eenvoudige controle paneel. Maak playlisten en rotaties aan voor een goede afwisseling in muziek, voeg DJ’s toe voor livestreamen en bouw eenvoudig een webplayer voor je website. Daarnaast kan je ook een geautomatiseerd verzoeksysteem op je website plaatsen zodat luisteraars zelf een nummer uit kunnen kiezen.

Radio website: beeRadio

Voor beeRadio heb wij een custom radio website gemaakt. Deze website is voorzien van alle mogelijk integraties met Icecast en hun uitzendsysteem. Ben je ook opzoek naar een radio website? Wij zijn bezig met het maken van kant-en-klare radio websites. Op deze manier kan je betaalbaar een mooie radio website hebben. En het mooiste is: we bieden dit aan als alles-in-1 pakket. Dus: webhosting, een website en stream hosting. Dit alles vanaf €40,- per maand. Meer informatie? Stuur ons dan een bericht!

Nog even op een rijtje

Veelgestelde vragen over onze stream hosting

Ja! We zijn bezig met het opzetten van een kant-en-klaar product voor radio websites. Je ontvangt van ons dan stream hosting, webhosting en een radio website. Je kan de content van deze radio website makkelijk zelf aanpassen. Ben je benieuwd naar de kosten? Stuur ons dan een bericht.

Met stream hosting kan je een eigen audiostream of radiostation beginnen. Via ons controle paneel kan je instellen wat een luisteraar hoort. De luisteraar hoeft niks te downloaden, maar streamt via het internet jouw content. Je zet dus eenvoudig een eigen livestream op. 

Wij ondersteunen SHOUTcast (V1 en V2) en Icecast stream server.

Wil je graag advies hebben welk pakket jij nodig hebt? Neem contact met ons op via de livechat.

Ben je niet aan het streamen? Dan kan je de auto-DJ content uit laten zenden. Je kan playlisten maken in het controle paneel en deze inplannen op de gewenste uren, of als er niemand draait. De auto-DJ zorgt er dan voor dat er altijd iets te horen is.

Ja. Wij maken iedere dag back-ups van onze servers. Heb je een foutje gemaakt? Dan herstel je met een paar klikken een back-up.

Start vandaag nog met onze stream hosting.

Met een paar klikken lanceer je jouw radiostation of audiostream op onze stream servers.