Wordt een Hostbee Reseller

Wordt ambassadeur van Hostbee. Je sluit je klanten aan vanaf al €1,- per klant. En je eigen site of shop is gratis.

Overzichtelijke UI zodat je sneller kan werken

Ons controlepaneel is gemaakt met snelheid en overzichtelijkheid als uitgangspunt. Maak nieuwe WordPress (staging) omgevingen aan met een klik, publiceer een website naar de domein van een klant of beheer mailadressen. Het is allemaal zo gepiept.

Daarnaast is onze hosting veilig en snel. De onafhankelijke test van Internet.nl liegt er niet om. Iedere bij ons gehoste website scoort op het gebied van veiligheid 100% in de categorie website en mail. Weg met die mailproblemen.

Meerdere websites beheren, whitelabel

Alle klanten, websites en webshops op een plek. Beheer alle projecten vanuit een duidelijke en overzichtelijke omgeving. En kom je er even niet uit? Dan staat onze accountmanager voor je klaar.

Hulp nodig? Wij zijn er om te helpen

Met zoveel websites en webshops kan het natuurlijk gebeuren dat je ergens niet uit komt. Geen paniek. Wij zijn hier om te helpen. Dit doen we via livechat, mail of telefoon. Ook in de avonduren en weekenden. Samen groeien is het mooiste.

Brons Partner

Ruimte voor 10 klanten

€ 19,99 p/m

Zilver Partner

Ruimte voor 25 klanten

€ 29,99 p/m

Goud Partner

Ruimte voor 75 klanten

€ 49,99 p/m

Platinum Partner

Onbeperkt aantal klanten

€ 124,99 p/m

Geef je klanten een alles-in-1 oplossing

Onze webhosting pakketten hebben alles om aan de slag gaan. Je hoeft geen extra’s af te nemen. We hebben je helemaal gedekt van A tot Z. En jouw klant ziet onze naam nergens terug.

Whitelabel pakket - Brons

€ 10,99

/ per maand

Hier staan we voor

Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar.

100% onafhankelijk

In tegensteling tot de meeste hosters zit er achter ons bedrijf geen grote instantie. Geen aandeelhouders, investeerders of anderen die het roer om kunnen gooien. Wij als hecht team bepalen zelf onze koers.

Eerlijkheid & transparant

Wij houden niet van kleine lettertjes. Dat wat er staat, dat is wat je krijgt. Geen stilzwijgende verlengingen of hoge kosten achteraf. Je weet precies waar je aan toe bent. Voor beide partijen fijn.

Razendsnelle helpdesk

Hulp heb je altijd nodig op het moment dat je ergens mee bezig bent. Heb je een vraag? Dan wil je natuurlijk ook snel verder. Dat beseffen we. Daarom reageren we snel. Ook 's avonds en in het weekend.

Niet moeilijk doen

Gewoon doen is beter dan moeilijk doen. Daar houden we niet van. Daarom gaan we soms ook net een stapje verder met onze service. Alles zodat we samen blij worden.

Hoge uptime

Een website of webshop die het niet doet is niet acceptabel. Vaak kost een niet functionerende website of webshop geld. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je altijd bereikbaar bent.

Koploper met techniek

Ons team bestaat uit (jonge) ervaren mensen. We zijn ook dol op nieuwe techniek. Termen als IPv6, DNSSEC, GZIP compression en DANE zijn voor onder helemaal helder. We streven naar het hoogst haalbare.

Kom je er bij?

Wij hopen dat we je onze filosofie uit hebben kunnen leggen. We zijn een jong en onafhankelijk team van hosting specialisten, klaar om jou online op weg te helpen. Mogen wij je als digitale partner verwelkomen?

Wordt een Hostbee Partner